Delegasi Dari AKEPT, KPM | FAKULTI PERUBATAN DAN SAINS KESIHATAN
» BERITA » Delegasi dari AKEPT, KPM

Delegasi dari AKEPT, KPM

31 Julai 2018, Fakulti Perubatan dan Sains Kesihatan UPM menerima delegasi dari AKEPT, KPM bagi program Southeast Asian Scholars For Higher Education Leadership (SEASHEL). Delegasi merangkumi pegawai AKEPT, Pegawai Akademia Muda dari pelbagai IPTA tempatan seluruh negara dan juga dari Thailand.

Safe Kids Malaysia di minta kongsi pengalaman mereka dalam Translational Research For Commumity Empowerment, Inspirational Leaders and Industrial Experience. Program ini diserikan dengan kehadiran rakan industri dari Jabatan Bomba dan Penyelamat Kuala Lumpur dan Angkatan Pertahanan Awam Wilayah Perseketuan Putrajaya.

Dua program flagship Safe Kids Malaysia UPM dikongsi bersama dengan delegasi: Motorcycle Child Helmet Initiative dan Home Safety Program - Preventing Fire and Burns Among Children. Terima kasih kepada pihak Cirnet yang turut hadir bersama.

Tarikh Input: 03/08/2018 | Kemaskini: 03/08/2018 | syed

SXDcTAo~