Jabatan Sains Bioperubatan | FAKULTI PERUBATAN DAN SAINS KESIHATAN
» JABATAN » Jabatan Sains Bioperubatan

Jabatan Sains Bioperubatan

Perubahan dalam arus pendidikan perubatan dan bioperubatan, dan keperluan peningkatan profesional graduan, kami menawarkan Ijazah Sains Bioperubatan yang inovatif. Kami mempunyai reputasi yang cemerlang dan mantap dalam bidang pengajaran dan penyelidikan dalam bidang ini. Program ini direka untuk membolehkan anda untuk melangkah ke alam kerjaya yang berbeza serta meneruskan ke peringkat siswazah. Penekanan praktikal program Sarjana Muda Sains Bioperubatan kami akan menambah portfolio anda kepada kemahiran yang boleh dipindahkan, meningkatkan kebolehpasaran di laluan kerjaya yang pelbagai seperti bekerja sebagai seorang saintis bioperubatan, dalam penyelidikan perubatan, industri farmaseutikal atau dalam pengajaran.

Kemaskini:: 15/04/2021 [mfadzlee]

SXDdMAv~